Home Bedrijf Assortiment  
 

Ons bedrijf

Het bedrijf werd in 1966 opgericht door Walter Neirynck. Bart is 1990 in de zaak gekomen en medezaakvoerder geworden.
De productie bevindt zich op twee locaties, namelijk de teelt van Erica en Calluna in de Reigerlostraat te Beernem. De productie van Hortensia en Azalea bevindt zich hoofdzakelijk op het bedrijf aan de Ruiseledesteenweg te Wingene.

Door de schaalgrootte slagen we erin ons kwalitatief assortiment aan competitieve prijzen op de Europese markt te brengen. Momenteel omvat de teelt van Erica en Calluna ca. 16 hectare, waarvan 7.000 m² onder glas. Het bedrijf in Wingene omvat 17000 m² serres.
Deze grote productie koppelen we echter ook aan een hoge flexibiliteit. In het drukke najaar en voorjaar staan we garant dat onze klanten continu en snel op hun bestellingen kunnen rekenen.

In onze bedrijfsvoering streven wij ook naar een duurzaam eindproduct. Ons bedrijf is actief lid van het Vlaamse Milieuplan Sierteelt. Aan de hand van een registratie van onze productiemiddelen scoren wij continu met de duurzaamheid van onze werkwijze. Een goede en objectieve indicatie om verder te streven naar een milieubewuste bedrijfsvoering.

© 2010
      

Neirynck W. & zoon
Ruiseledesteenweg 169
8750 Wingene
T. 051-655510 / F. 051-657625
b.neirynck@scarlet.be